10 meest gemaakte fouten op Care.com

Bij Care.com streven we ernaar er voor onze klanten te zijn. Wij weten dat het proces van het vinden van de perfecte kinderverzorger of baan als kinderverzorger overweldigend kan zijn, daarom willen wij het zo makkelijk mogelijk maken. Naarmate meer mensen naar onze site komen voor hulp, willen we ervoor zorgen dat we u zoveel mogelijk helpen. Lees de onderstaande top 10 van de meest gemaakte fouten op Care.com, zodat u deze niet maakt en u de procedure voor uzelf een stuk gemakkelijker maakt.

 

Vergeet niet, als u een oppas, nanny, huishoudster, schoonmaakster, dierenoppas, dierenuitlater bent, om onze Tips en Adviezen voor verzorgers te lezen, zowel voor huishouding, dierenverzorging, ouderenzorg en het proces om iemand aan te nemen. Deze onderedelen bevatten nuttige artikelen over, solliciteren, benodigde vaardigheden van een zorgverlener waar families naar op zoek zijn. Als u een familie bent kijk dan naar het familie gedeelte voor tips en adviezen. Wat u ook zoekt, lees de berichten van onze Veiligheids Centrum die belangrijke informatie geeft.

 

1. Niet bewust zijn van automatische verlenging

Net als een lidmaatschap bij de sportschool, wordt uw Care.com automatisch verlengd als het eindigt. Wij belichten dit op onze factuur pagina, maar realiseren ons dat als u druk bezig bent met het vinden van een nieuwe baan, u dit wellicht niet direct ziet. De meeste leden zijn zich bewust van de automatische verlening van het lidmaatschap, maar sommige merken het niet altijd op en vinden het vreemd of nutteloos (vooral als het u verrast op uw bankafschrift). Er is een reden voor. Care.com vernieuwt automatisch de lidmaatschappen van klanten, zodat u geen informatie verliest die u heeft gevonden met zoeken. Stelt u zich voor dat u in gesprek bent met een familie of een verzorger op Care.com als u hier de volgende dag op terug wilt komen, is het niet mogelijk deze email te vinden. De contacten en connecties die u tot nu heeft gevonden en gemaakt, zijn nu verloren gegaan. Wij verlengen automatisch, omdat wij niet weten in welk stadium van het zoekproces u bent. Iedereen heeft verschillende behoeftes en het kan daarom even duren voordat u de perfecte match heeft gevonden. Als we uw een-maand lidmaatschap stoppen als het verloopt en u bent nog aan het zoeken, zou u helemaal overnieuw moeten beginnen en zou alle informatie die u tot nu toe had gevonden, verloren zijn gegaan. Door uw Care.com account door te laten lopen, kun u nog steeds meerdere zoekopdrachten doen en contact opnemen met zorgverleners. Alles zonder onderbreking van dit proces.

 

Maak u geen zorgen- Als u iemand vindt, kunt u altijd uw lidmaatschap terugzetten naar een gratis, Basis account. U hoeft uw Care.com account niet helemaal te sluiten, om niet meer te betalen, u kunt gewoon uw abonnement opzeggen en gratis lid blijven. U kunt uw abonnement op elk gewenst moment opzeggen totdat u opnieuw gebruik wilt maken van de diensten van Care.com

 

2. Niet wetend wat Care.com allemaal voor u doet
U kunt u niet voorstellen hoe vaak wij horen, ´´Oh, Care.com- is dat niet die website voor babysitters, toch?´´ Ja dat is waar, maar dat is lang niet het hele verhaal. Care.com kan u helpen met het vinden van een kinderoppas, nanny, dierenoppas, hondenuitlater, ouderenzorg en huishoudsters. Dus de volgende keer als u hulp nodig heeft, denk verder dan alleen babysitters en gebruik Care.com.

Voel u vrij om uw favorieten onderwerpen te delen op Facebook en Twtter. Ook als natuurlijk u feedback heeft over een van onze middelen, aarzel dan niet om een reactie achter te laten.

 

3. Vergeten om een foto toe te voegen
Een foto zegt meer dan duizend woorden – en helpt uw profiel tot leven te brengen.

 

Zorgverleners: Als u bent aangemeld als een zorgverlener op Care.com, is het belangrijk dat u een foto aan uw profiel toevoegt. Wij hebben een goed artikel dat u tips geeft om uw profiel goed te keuren. Neem de tijd om dit te lezen: ´´Zorgt uw profiel foto voor moeilijkheden tijdens uw zoektocht naar een baan?´´

 

Opzoek naar zorg: Als u een foto van uw familie of uw dier dat uitgelaten moet worden heeft naast uw profiel, schetst dit een beeld voor de zorgverlener. Het verzekert de zorgverlener dat een bestaande familie zijn sollicitatie ontvangt. Het helpt de zorgverlener ook om te weten wie u bent, bij een eerste kennismaking.

 

Op Care.com streven we er naar om onze leden te helpen, we werken er dan ook hard aan, zodat zij een goede ervaring hebben met onze site. Als u nog vragen over iets heeft, kijk dan op onze FAQ pagina.

 

Familie FAQ

Zorgverlener FAQ

 

4. Het beperken van uw opties
Of u nu op zoek bent naar zorg of zorg verleent op Care.com, er zijn veel mogelijkheden te ontdekken.

 

Zorgverleners: Ieder profiel is een specifieke categorie, gericht op een bepaalde functie en u kunt alleen in deze categorie solliciteren. Een familie met een profiel voor dierenzorg zoekt wellicht oppas voor hun huisdier, omdat zij deze specifieke dienst nodig hebben. Door meerdere profielen voor verschillende diensten te hanteren, is het voor families makkelijker om u te vinden en u mogelijk in te huren voor hun verschillende zorgbehoeftes.

 

Opzoek naar zorg: Zorg er voor dat u de juiste titel gebruikt. Denkt u over uw naschoolse kinderopvang hetzelfde als een babysitter? Soms is door het gebruik van de term part-time nanny de kans groter dat u meer gekwalificeerde sollicitanten vindt. Als u op zoek bent naar iemand op regelmatige basis met vaste uren, gaat u meestal van iemand uit die uw kinderen kan uitdagen, iets kan leren en leuke activiteiten kan plannen. Probeer daarom een vacature te plaatsen voor een part-time nanny in plaats van een babysitter.

 

5. Het negeren van berichten

Mensen versturen zoveel berichten via email en sms, dat u makellijk overweldigd kunt worden door technologie. Maar soms is het handig om een snele reactie te sturen.

 

Zorgverleners: Zelfs als u een email heeft ontvangen van een familie die voor iemand anders heeft gekozen, stuur dan toch altijd een reactie om hen te bedanken voor de tijd. U wilt altijd vriendelijke en beleefde berichten achterlaten, immers, u weet nooit wanneer ze er nog eens naar kijken.

 

Opzoek naar zorg: Probeer iedereen iets te laten weten die gereageerd heeft op uw vacature. Het is waarschijnlijk overweldigend, maar niemand houdt ervan onwetend achter te worden gelaten. Als u zorgverlenders laat weten dat u niet bent geïnteresseerd, kunnen zij doorgaan met solliciteren op andere vacatures. Het hoeft geen lange email te zijn, in feite is een korte zelfs beter, maar voor uw en hun voodeel is het een goed idee om te versturen.

 

6. Het verwaarlozen van referenties, sollicitatiegesprekken en recensies

Doe uw huiswerk. Het is een regel op school die we ook hier op Care.com aanraden. Vergeet niet bij het regelen van een eerste kennismaking, een neutrale plaats te kiezen. Een bibliotheek, lunchroom of een rustige cafe zijn goede plaatsen om in het echt kennis te maken.

 

Zorgverleners: Als u op een vacature reageert, geef families zoveel mogelijk informatie. Som uw referenties op, zodat families deze kunnen controleren. Als u al eens eerder heeft gewerkt voor een familie op Care.com, vraag hen dan een beoordel ing over u te plaatsen. Behandel de sollicitatiegesprekken hetzelfde als voor iedere andere baan. Kom op tijd en wees professioneel. Als u af moet zeggen doe dat dan niet op het laatste moment. Mensen hebben drukke agenda´s, dus als het moet, respecteer dan een ander zijn tijd en plan het zo vroeg mogelijk in.

 

Op zoek naar zorg: Zorg er voor dat u een gedegen sollicitatiegesprek (per telefoon of in het echt)heeft met de zorgverlener voordat u iemand aanneemt. (Sla deze belangrijke stap niet over!) Dit is het moment waarop u de belangrijke vragen kunt stellen om te kunnen zien wie het beste past. Bedenk wat u zoekt in een zorgverlener en welke type het beste bij u in huis past. Schrijf dit op zodat u het niet vergeet.

 

Zorgverleners kunnen documenten uploaden op Care.com en u een verzoek versturen om deze te kunnen bekijken. Als referenties niet direct beschikbaar zijn, vraag er dan naar. Als iemand, bij een potentiële zorgverlener, een beoordeling heeft achter gelaten, neem daar dan contact mee op om meer vragen te stellen. Neem contact op met voorgaande werkgevers (families, bedrijven) en vraag naar meer informatie. Vraag naar de sterktes en zwaktes, of men diegene opnieuw zou aannemen en vraag om hun relatie te beschrijven. Vraag naar details en voorbeelden die toelichtingen geven op de verantwoordelijkheden van een kadidaat, is diegene volwassen, kan diegene koken etc. Bel niet alleen met de referenties die de kandidaat opgeeft. Vraag naar voormalige leraren, buren, werkgevers buiten de kinderopvang branche. Als uw kandidaat niet meer dan 3 referenties kan geven, is dit waarschijnlijk een slecht teken. Het lijkt nu waarschijnlijk veel werk, maar dat zal zich uiteindelijk lonen.

 

7. Het mislukken van upgraden en het niet kunnen plaatsen van vacatures

Voor degene die zorg zoekt, heeft een Premium Lidmaatschap op Care.com zeker voordelen. Wij moedigen alle leden aan een vacature (gratis) te plaatsen en dan een Premium Lidmaatschap te ontdekken, om te zien of dit bij hen past. Er is een extra vergoeding, maar wij denken dat deze zeker het geld waard is. Deze omvatten:

 

De gelegenheid voor communicatie

 

Als een premium lid, heeft u toegang tot de berichten functie binnen uw Care.com account en kunt u direct praten met potentiële verzorgers voor uw gezin.

 

Beter zichtbaar voor verzorgers

 

Als een familie zoekt naar een verzorger in hun categorie, verschijnt er een lijst met mogelijke matches voor hun verzoek. Met een Premium Lidmaatschap kunnen families direct in contact komen met zorgverleners en hun er op attent maken van hun vacature. Het plaatsen van een vacature zorgt er voor dat zorgverleners u kunnen vinden.

 

8. Het weglaten van belangrijke details

Wij komen het regelmatig tegen. Mensen die een baan willen, maar hun profielen zijn leeg. Ook bij mensen die zorgverleners proberen te vinden,  hun beschrijving is sumier en algemeen.

 

Zorgverleners: Bij een zorgverlenersprofiel is er geen tijd om bescheiden te zijn. Wees enthousiast over uzelf en gepassioneerd over wat u doet. Bent u een hodenuitlater? Praat dan over uw favoriete plaatsen om een hond uit te laten. Een nanny? Praat dan over uw favoriete activiteiten op een regenachtige dag. Beschrijf alle lessen en cursussen die u heeft gevolgd.

 

Opzoek naar zorg: Maak een gedetailleerde functiebeschrijving waarin precies wordt beschreven waarna u opzoek bent.  Het kan een paar dagen duren om te bendenken waar u precies naar opzoek bent en dat om te zetten in woorden, maar het is de moeite waard. Deel een beetje informatie over uw familie en hun behoeftes. Wat zijn uw interesses (wandelen, zingen, lezen)? Hoe oud zijn de kinderen? Wat vinden uw kinderen leuk om te doen? Welke vaardigheden en activiteiten moedigt uw aan? Welke moeilijkheden komt u tegen? Op deze manier krijgt een sollicitant direct een indruk waarna u op zoek bent.

 

Ook is het een goed idee om de normen en waarden die u nastreeft, toe te voegen. Een sollicitant lijkt misschien super op papier, maar als deze persoon bij u thuis zal zijn in plaats van u, wilt u waarschijnlijk dat diegene dezelfde normen en waarde deelt als u en op dezelfde manier de dingen doet als u er niet bent. Zal ze de speelkamer opgeruimd achterlaten en uw kinderen leren netjes alles op te ruimen als ze uitgespeeld zijn?

 

Wees duidelijk over de ´´must-haves´´ (niet roker, rijbewijs, etc) en ´´nice-to-haves´´ (spreekt Spaans, houdt van lezen, etc.) Hoe moet zijn of haar persoonlijkheid zijn? Stimuleer uw kinderen te helpen met de zoektocht. Vraag hen wat voor een babysitter of nanny ze willen. Herinnert u zich de schattige brief van Jane en Michael Banks in Mary Poppins? Als (naar wens van uw kinderen) uw nanny spelletjes moet doen en dergelijke, voeg dat dan ook toe aan de beschrijving.

 

Negeer niet uw schema. Als u wellicht de perfecte nanny vindt, maar hij of zij kan niet op de momenten dat u behoefte heeft aan zorg, is hij of zij niet de perfecte match. Als u uw werk schema moet aanpassen aan de uren van studenten, dan moet u wellicht ergens anders zoeken. Blijf strikt met de tijden waarop u behoefte heeft, u zult de juiste persoon vinden  en maak het niet moeilijker voor uzelf door compromissen te sluiten.

 

9. Bekijk achtergronden en veiligheid mogelijkheden

Care.com´s Veiligheids Centrum biedt veel goede informatie over veiligheid opties. Hoewel we ieder profiel handmatig controleren, moedigen wij toch leden altijd aan een volledige referentie controle te doen.

 

Zorgverleners: Door referenties op te geven en documenten toe te voegen, vergoot u de kans om aangenomen te worden. Houd de informatie actueel door uw gegevens regelmatig bij te werken naar uw huidige situatie.

 

10.       In stand houden van oude profielen

Wij zijn allemaal druk. Mensen gaan door, veranderen van baan, school en stad. In alle chaos is het heel gemakkelijk dat u vergeet om uw informatie te uploaden. Op Care.com, kan hebben van niet actuele informatie tot gevolg hebben:  geen zekerheid op het vinden van een baan of nog steeds sollicitaties ontvangen voor een vacature die al vervuld is.

 

Zorgverleners: Houd uw contactinformatie (email en telefoonnummer) zo actueel mogelijk. Wellicht dat toen u voor het eerst bij Care.com kwam, u nog op school zat. Als u nu bent afgestudeerd verander dat dan ook, of als u nu een rijbewijs heeft en beschikt over eigen vervoer. Verander dan ook de mogelijke reisafstand voor een mogelijke baan.

 

Op zoek naar zorg: Als u naar een andere stad bent verhuisd verander dan uw profiel en vacature, zodat u alleen reacties krijgt van nanny´s bij u uit de buurt. Zorg er voor, dat wanneer u de perfecte match heeft gevonden,  u de vacature sluit. Onze zorgverleners zijn zeer actief en als zij een openstaande vacature zien, zullen ze hierop reageren. Als een vacature gesloten is, zullen zij niet meer op een vacature reageren die al vervuld is. Dit bespaart u en anderen veel tijd en moeite.