6 dingen om te doen wanneer u geen reacties ontvangt

Gebruik deze tips om u te helpen bij wat u nodig heeft

U zit vast. U heeft iemand nodig die betrouwbaar is om op uw kinderen te letten en u bent gebombardeerd met reacties van potentiële babysitters. Of nog erger, u heeft niet genoeg reacties ontvangen. Als u geen tijd heeft om het kaf van het koren te scheiden of u heeft niet genoeg reacties ontvangen om uw zorgwensen te vervullen – raak niet in paniek. Hier zijn een aantal eenvoudige trucs om de hulp die u zoekt te vinden op Care.com.
Let op: als u een gezin bent op zoek naar iemand om in dienst te nemen, dan moet deze lijst u helpen bij het aangeven van uw wensen en behoeften. Maar we hebben ook een aparte lijst met tips wanneer u een zorgverlener bent, op zoek naar een baan. Die lijst zal u meer advies geven over hoe u de site beter kunt gebruiken.

 

1. Herlees uw Care.com vacature

 

Wanneer iets niet werkt, ga dan terug naar de basis. Is alles in uw huidige vacature duidelijk? Zou u er zelf op willen solliciteren? Als u gaapt terwijl u het leest, dan is de kans groot dat uw potentiële sollicitanten dat ook doen.

 

2. Wees realistisch

De oude gezegde “Behandel anderen zoals je zelf wilt worden behandeld” is zeker waar, zeker op Care.com. Als u iemand vraagt om u te helpen met de was, een maaltijd te bereiden en uw kind naar de voetbaltraining te brengen dan is € 4,00 niet genoeg. (Daarnaast, is het onder het minimumloon!). Als u een oppas aanneemt en verwacht dat ze extra taken uitvoert, betaal er dan ook voor. Plaats uzelf in de schoenen van de babysitter: u zou niet solliciteren op een vacature als er te veel verantwoordelijkheden zijn en er niet genoeg voor betaald wordt.

 

3. Beschrijf de minimale vereisten

We hebben allemaal een verlanglijst voor de perfecte Mary Poppins. Maar in plaats van het samenstellen van een vacature met minder belangrijke details, focus op de must-haves. Maak bijvoorbeld duidelijk dat sollicitanten een EHBO diploma moeten hebben. Het is oké om een specifieke ruimte te hebben voor redelijke “minimale vereisten” onderaan uw vacature. Als een babysitter niet aan deze vereisten voldoet, dan zal deze ook niet proberen te solliciteren.

 

4. Wees persoonlijk

Vertel het een en ander over uw gezin in de vacature, niet alleen over de baan. Vertel over uw 5 jaar oude ballerina in spe of over uw zoon die gek is op dinosaurussen. Het is misschien ook leuk om iemand aan te nemen die ballet heeft gedaan of die wat van de leukste dinosaurus boeken afweet. De kleine dingen, zoals gedeelde interesses, kunnen een babysitter helpen om wel of niet op de vacature te reageren.

 

5. Breng uzelf op de hoogte

Weet u niet zeker wat een babysitter verdient? Heeft iemand gevraagd om een babysitter contract op te stellen maar heeft u geen idee wat dat is? Gelukkig heeft ons team u ingedekt. Ga naar ons Tips en Advies onderdeel waar u informatie over babysitter contracten kunt vinden, wat u een babysitter moet betalen en nog veel meer.

 

 6. Promoot uw vacature

Terwijl uw vacature online is op Care.com, neem contact op met een aantal babysitters om te zien of ze beschikbaar zijn en stuur ze de vacature per mail. Bezoek onze oppas pagina en zoek op postcode. Stuur potentiele babysitters die u leuk en geschikt vindt een bericht om te zien of ze interesse hebben.

 

 

Als u verzorgers vindt die niet de beste match zijn, zorg er dan voor dat u de cirkel dicht en afrondt met een reactie. Niets is vervelender dan solliciteren op een vacature en er nooit een antwoord op te krijgen. Daarbij komt u er misschien achter dat de nanny die niet geschikt is voor de baan misschien wel een geschikte oppasser voor af en toe is.

Er kunnen een heleboel kandidaten zijn die u na moet gaan, maar de extra tijd nemen om kinderverzorgers te laten weten waar ze staan, is een beleefdheid en bespaart tijd. De verzorger kan nu verder kijken naar andere vacatures (zonder zich af te vragen hoe het met uw vacature zit) en u hoeft niet te reageren op volgende berichten met de vraag of u hen gaat aannemen.