7 tips voor het vinden van een baan Schoonmaak op Care.com

Schoonmaken van uw profiel en sollicitatie met deze nuttige adviezen.

 

Er zijn tal van beschikbare schoonmaak banen op Care.com, maar hoe te onderscheiden van de concurrentie?

 

Een gepolijst profiel en sollicitatie is een geweldige plek om te beginnen. Hier zijn enkele tips om u te helpen antwoorden van gezinnen die behoefte hebben uw schoonmaak diensten.

 

Ken uw tarieven

Als gezinnen op zoek naar huishoudsters, een van de eerste dingen die ze overwegen is de prijs. Zorg ervoor dat de tarieven, concurrerend  is met andere aanbieders in uw omgeving. Vele huishoudsters hebben vastgestelde tarieven vastgesteld door vierkante meters van een huis of appartement.

 

Denk ook eens aan de tijd. U dient een ruwe schatting te maken van hoe lang het duurt om bepaalde lokalen of ruimten schoon te maken – en dit op te nemen in uw profiel.

 

Ken uw diensten

Welke soorten diensten biedt u? Heeft u gewoon algemene oppervlaktereiniging? Gaat u ramen wassen, diep reinigen van de koelkast of het zelfs organiseren van de kasten? Denkt u specialiseren in groene schoonmaken? Zal u komen en schoon voor en na een feest of evenement? In je profiel, lijst hoe je gezinnen kan helpen.

 

Ken uw schema

De meeste banen huishouding zijn maandelijks of tweemaandelijks. Hoewel veel families te huren voor een vast schema, als je beschikbaar bent voor eenmalige banen, noteer dat. Families die iemand last minute moeten kunnen kiezen om u te huren, omdat je duidelijk vermelden.

 

Ken uw producten

Als u in de huishouding industrie, moet u een gevoel van wat schoonmaakmiddelen je moet hebben in je arsenaal. Wat zou u gebruiken om een ​​hardnekkige vlek op een tapijt? Weet u de beste producten om hout of polish zilver schoon te maken? Als een opdracht specifiek posting noemt bepaalde behoefte aan schoonmaken, indruk maken op de familie door het tonen van je kennis.

 

Ken uw Supplies

Sommige huishoudsters gebruik van de familie mop, maar vaker zien we geschoolde huishoudsters brengen hun voorkeur apparatuur om een ​​baan. Als je een vertrouwde stofzuiger u weet zal de klus te klaren, laat een familie weten wanneer je hen antwoorden. Zij kunnen huren u op basis van het feit dat je de tijd om gedetailleerde informatie over welke apparatuur je zou gebruiken om hun huis schoon te presenteren nam.

 

Ken uw Schoonmaak

Je moet op de hoogte blijven van de nieuwste trends en technieken op dit gebied. Hoe doe je elektronica te reinigen zonder ze te beschadigen? Wat doe je wanneer zij worden geconfronteerd met vuile Lucite meubels? En als een familie zegt specifiek dat ze hebben een kwestie met haren van huisdieren, geef suggesties over wat te doen in uw reactie op de terbeschikkingstelling.

 

Ken uw Social Media

Pinterest is een social media site met duizenden afbeeldingen en tips voor mensen om te delen. Enkele van de populaire onderwerpen op de site zijn onder meer reiniging en organisatie advies. Care.com is op Pinterest (http://www.pinterest.com/careatcare) en heeft “planken” op deze thema’s. Maak een Pinterest raad van al uw tips en een link naar uw profiel in uw reactie. Vertel families aan uw Pinterest pagina bezoeken, zodat ze een beter idee over uw diensten te krijgen.