8 Aanvullende services huishoudsters kunt uitvoeren

Leer hoe een huishoudster uw leven gemakkelijker kan maken – dan alleen schoonmaken.

 

Het kan uw leven veranderen! Ze houden van het schoonmaken van huizen. Maar heb je er ooit eens aangedacht wat ze verder nog kunnen doen dan alleen het huis schoon te maken?

 

Vele huishoudsters vandaag breiden hun mogelijkheden uit om er echt een beroep van te maken. Zij kunnen u voorzien van andere diensten om uw leven gemakkelijker en eenvoudiger te maken. Hier is een lijst van manieren (buiten reiniging) wanneer een huishoudster in staat is om te helpen.

 

Houd in gedachten dat als je een huishoudster om extra taken uit te voeren vragen, moet je haar meer betalen. Tarieven kunnen ook verschillend zijn dan wat je gewend bent om te betalen voor een basis reiniging.

 

Organiseren

Een georganiseerde huis maakt je leven makkelijker. Uw huishoudster zou kunnen helpen door het organiseren van uw kasten op een regelmatige basis. Hierbij kan uitlijnen dingen netjes, organiseren op kleur of kledij, het inpakken van seizoensgebonden kleding en refolding beddengoed en kleding. Ze kan ook helpen bij het organiseren plekken in uw huis die hebben gekregen uit de hand, zoals uw zolder, kelder of speelkamer.

 

Winkelen voor Levensmiddelen

Boodschappendienst kan tijdrovend zijn en als er geen vers voedsel in huis, heb je meer kans om te eten, meer geld en maken minder gezonde keuzes. Vraag uw huishoudster of zij bereid is om boodschappen te gaan. Breng wat tijd door het schrijven van een menu en een boodschappenlijstje, en geef het af. U kunt ook een lijst van voedsel opstellen- zoals pasta, tomatensaus, conserven, koffie en rijst – en vraag uw huishoudster om te controleren of de voorraadkast altijd gevuld met de items op de lijst.

 

Het uitvoeren van Pet Care

Uw huishoudsters kan ook verplichtingen jegens uw huisdier op zich nemen, zoals het schoonmaken van vis of reptiel aquaria, het nemen van de hond voor een wandeling of het regelmatig schoonmaken van de kattenbak.

 

Behoud van een boodschappenlijst

Maak een spreadsheet met schoonmaakproducten die gebruikt worden in het huis en zet de huishoudster die belast is met het aanvullen van de voorraden als dat nodig is. De spreadsheet kan ook bestaan ​​uit dingen zoals batterijen, lampen en papieren handdoeken. Geef ook merknamen op als daar uw voorkeur naar uitgaat.

 

Tuinieren

Niet elke huiseigenaar heeft een groene duim – maar misschien uw huishoudster wel. Als ze bereid zijn om over te nemen een aantal eenvoudige outdoor klusjes, zoals wieden en maaien van het gazon zou zijn.

 

 

Boodschappen doen

Boodschappen doen kan tijdrovend zijn en voegt meer spanning in je leven. Vraag uw huishoudster om boodschappen te doen, zoals het oppakken van een stomerij.

 

Verpakking

Verhuist u naar een nieuw huis? Is een van je kinderen op weg naar het kamp of hogeschool? Een huishoudster kan in staat zijn om te helpen met de lastige taken van de verpakking van de spullen.

 

Het verfraaien van uw huis voor de feestdagen

Een feestelijk huis plaatst je in de geest van de vakantie, maar het afsluiten en het wegzetten van alle seizoensgebonden decoraties kan veel tijd en frustatie verzorgen. Vraag uw huishoudster om het te verwerken. Zorg ervoor dat je duidelijk de dozen hebt gelabeld en de instructies volgt met betrekking tot waar je wilt gaan. Aan het einde van de vakantie, vraag dan uw huishoudster om de decoraties te reinigen en opnieuw in te pakken hen.

 

Denk aan het toevoegen van extra taken aan de lijst om uw leven een beetje makkelijker te maken.