Care.com’s Veilige Berichten Systeem

Uw belangrijkste doel? De perfecte zorgverlener of vacature vinden.

 

Ons belangrijkste doel? Uw zoektocht eenvoudiger en veiliger maken.

 

Een van de belangrijkste manieren om dat te doen is met behulp van Care.com’s veilige berichtensysteem. Het is een goede reden om Care.com te gebruiken in plaats van het plaatsen van uw e-mail op publieke berichten platforms. Dus wat maakt ons berichtensysteem nu zo bijzonder? Het is speciaal ontwikkeld om u op 2 manieren te helpen:

 

Voordeel 1: Privacy.  We adviseren om alle eerste berichten via Care.com te sturen i.p.v. het gebruiken van uw persoonlijke e-mail. Op die manier deelt u alleen contactinformatie wanneer u zich daarbij op uw gemak voelt. Dus alleen 1 á 2 veelbelovende verzorgers hebben uw e-mailadres, in plaats van 30 sollicitanten waar u niet geinteresseerd in bent.

 

Voordeel 2: Gebruiksgemak. Al uw berichten, zoals reactie op vacatures, zijn op een centrale plaats verzameld. U hoeft niet eerst 100 mails te doorzoeken in uw inbox en niet te zoeken naar een verdwaald bericht.

Klinkt goed, of niet? Klik op “Berichten” op uw Care.com homepage om het direct te gebruiken en contact op te nemen met verzorgers of families bij u in de buurt!