Een vacature plaatsen: uw nieuwe beste vriend

Denkt u erover om een vacature te plaatsen? Een goede keuze – uw gratis vacature op Care.com zal top verzorgers in uw buurt aantrekken. In feite, is het de snelste manier om een betrouwbare verzorger te vinden! Dus of u nu naar een babysitter, een kinderoppas, een nanny, een ouderverzorger, een huishoudster of schoonmaker (of ze allemaal) zoekt, onze tips zullen u helpen om uw zoektocht sneller en gemakkelijker te maken.

 

Wist u dat? Ook wij veiligheid erg belangrijk vinden. Daarom kunnen zorgverleners op Care.com alleen op uw vacature reageren als hun profiel is goedgekeurd door ons getrainde team.

 

Top 5 redenen om een vacature te plaatsen op Care.com

 

Waarom een vacature op Care.com plaatsen? Voor beginners is het waarschijnlijk de manier waarop uw vrienden of buren hun favoriete babysitter of huishoudster hebben gevonden. Hieronder de voordelen van het plaatsen van een vacature op Care.com:

 

 1. Het is gratis! Wie houdt er nu niet van gratis dingen die uw leven gemakkelijker maken?
 2. Het is de snelste manier om een betrouwbare zorgverlener te vinden die meteen kan starten.
 3. Het zoekt voor u door de top verzorgers in uw buurt te werven. Gemiddeld ontvangt een vacature tot 10 reacties.
 4. Reacties komen meestal binnen een aantal uur, we gebruiken de kracht van het internet om er voor te zorgen dat lokale verzorgers uw vacature zien!
 5. We zullen u e-mailen wanneer er nieuwe zorgverleners in uw buurt zich aanmelden op Care.com.

 

Bonus: Terwijl uw vacature het werk voor u doet bent u vrij om andere dingen te regelen op uw to-do lijst, zoals boodschappen doen, werk afmaken of het avondeten plannen. Wie weet vindt u zelfs de tijd om even op adem te komen.

 

Een vacature plaatsen op Care.com duurt maar een paar minuten en kan u veel tijd en energie besparen door minder afhankelijke methodes te gebruiken. We weten hoe druk u bent dus daarom zijn er 3 eenvoudige stappen.

 

Stap 1: Beslis wat uw zorgbehoeftes zijn

 

Vraag uzelf het volgende af:

 

 • Hoe vaak heeft u zorg nodig en wanneer?
 • Wat is uw budget?
 • Welke taken en verantwoordelijkheden wilt u een zorgverlener geven?

 

Wees eerlijk en specifiek over uw behoeftes – het zal u helpen een vacature te schrijven die de juiste kandidaten voor u aantrekt.

 

Stap 2: Gebruik onze eenvoudige vacature plaatsingssysteem

Vermeld alle belangrijke details waarvan u sollicitanten op de hoogte wilt brengen, van data en tijden tot salaris hoogte. Maak daarna een lijst met verantwoordelijkheden in een lijst met bullet points zoals hieronder:

 

 • Dagelijks hulp bij het huiswerk
 • Bereiding van kleine maaltijden
 • Kinderen naar school brengen en ophalen

 

Zodra  uw vacature is geplaatst zal ons veiligheidsteam het controleren om er zeker van te zijn dat er niets in staat dat onveilig kan zijn voor uw familie. Vervolgens zullen we u laten weten of uw vacature is goedgekeurd.

 

Stap 3: Neem zelfverzekerder aan!

 

Zodra uw vacature is geplaatst zullen verzorgers reageren door ons gecontroleerde berichtensysteem te gebruiken dat let op spam, schandalen en ongewenste activiteiten. Vervolgens is het gewoon een kwestie van het bekijken van uw opties:

 

 • Gebruik uw vacature beschrijving om vlug te zien in hoe verre een kandidaat aan uw eisen voldoet.
 • Upgrade naar een Premium Lidmaatschap om direct contact op te nemen met sollicitanten

 

We zijn er allemaal voorstanders van om uw zoektocht gemakkelijker te maken zodat u kunt focussen op de beste match voor uw familie.

 

Een goede vacature helpt om de perfecte zorgverlener u te laten vinden. Dus volg onze bewezen, hulpvolle tips wanneer u een vacature op Care.com plaatst.

 

5 Vacature Do’s

 

 1. Gebruik een pakkende titel – Wees uzelf en noem een paar details zoals het type verzorger dat u zoekt, aantal kinderen en part-time of full-time.
 2. Beschrijf de verantwoordelijkheden en vereisten – Dit vertelt verzorgers wat u wilt en het zal u later tijd besparen wanneer u een eerste checklist maakt voor de persoon die u aanneemt.
 3. Wees specifiek in het schema – Wees duidelijk over de dagen en uren wanneer u hulp nodig heeft en vertel hoe lang de vacature zal duren (een week, een jaar etc.).
 4. Noem de leeftijden van degene die verzorging nodig heeft – Verzorgers moeten weten of het gaat om een kleuter, een 80 jaar oude moeder of een puppy die training nodig heeft.
 5. Noem uw stad of buurt – Amsterdam, Rotterdam of Den Haag is genoeg, noem geen straatnamen.

 

5 Vacature Don’ts

 

 1. Schrijf geen vacature van twee regels – Door te kortaf te zijn zult u een vloed aan reacties ontvangen van verzorgers die niet aan uw eisen voldoen omdat ze niet precies weten wat u bedoelt.
 2. Schrijf niet alles in HOOFDLETTERS – Het maakt uw vacature moeilijker om te lezen (het zelfde geldt voor typfouten dus denk eraan om uw spelling en grammatica te controleren).
 3. Verfraai niet – Verzorgers begrijpen dat geen enkele familie perfect is dus voel u niet genoodzaakt om te zeggen dat uw kinderen nog nooit gevochten hebben als dat niet waar is.
 4. Voeg geen al te persoonlijke dingen toe – Voeg geen telefoonnummers, specifieke locaties en namen van familieleden toe (ons getrainde team zal ze voor u verwijderen maar uw vacature zal sneller worden goedgekeurd als u geen details toevoegt zoals in de eerste plaats).
 5. Verwacht niet dat de eerste sollicitant de beste is – Het kan misschien even duren voordat u de beste match vindt, dus wees geduldig en positief.