FAQ’s voor Zorgverleners

Vacatures en Sollicitaties

 

Uw account beheren

 

Profielen en goedkeuring

 

Gebruik van de site

 

VACATURES EN  SOLLICITATIES

 

 

Hoe zoek ik naar vacatures?

 

Nu u een profiel heeft aangemaakt, is het tijd om naar vacatures biju in de buurt te zoeken. Aan de bovenkant van vrijwel iedere pagina op Care.com vindt u een zoekbalk, waar u uw postcode kunt invoeren. U kunt het type zorg (Kinderen, Dieren etc.) kiezen en als u klaar bent, klik op Begin!

Op de volgende pagina vindt u de zoekresultaten met de meest nabije postcodes. Als u een aantal passende vacatures heeft gevonden, is het uw beurt om contact op te nemen en te laten weten waarom u geschikt bent voor de baan! Klik op de titel van de vacature waarop u wilt reageren en klik op`Direct reageren´ rechts onderaan de pagina. Maak een korte beschrijving over uzelf en uw ervaring. klik `Solliciteer Direct´ om uw sollicitatie direct op te sturen.

 

Hoe solliciteer ik op vacatures?

 

U heeft door de vacature lijsten gezocht en ziet een vacature die bij u past? Om voor deze vacature te solliciteren, klikt u op `Solliciteer direct´. Waar u direct een bericht kunt sturen naar de familie die hulp zoekt.

Er zijn drie dingen waarop u moet letten als u problemen heeft met solliciteren naar een specifieke vacature:

 1. U moet een geregistreerd lid zijn van Care.com NL.
 2. U moet met uw account ingelogd zijn! Controleer dit in de rechter boven hoek, als er alleen uw naam staat wil dat niet per definitie zeggen dat u ingelogd bent. Als u ingelogd bent, is de optie `Uitloggen´ te zien.
 3. U moet ook de profielen in iedere individuele categorie scheiden, om in een specifieke categorie voor een vacature te solliciteren. Bijvoorbeeld; u heeft een profiel voor kinderverzorging om op vacatures voor kinderverzorging te reageren, maar u heeft ook een profiel voor dierenzorg nodig als u op een vacature in de categorie dierenzorg wilt reageren. Als u nog geen correct profiel heeft aangemaakt, zullen wij u vragen om er een aan te maken als u klikt op ´Direct reageren´. Of u kunt hier klikken voor instructies om meerdere profielen toe te voegen aan uw account.

 

 

Ik heb mijn sollicitatie toegevoegd en opgeslagen, waar is het naartoe?

 

Als u op de startpagina bent van Care.com vindt u aan de linker kant van de pagina de link ´Mijn Vacatures´. Als u hierop klikt vindt u een lijst met uw succesvol verzonden sollicitaties. U kunt hier klikken om ´Mijn Vacatures´ te bekijken.

 

 

Kan ik nadat ik mijn sollicitatie heb geschreven nog iets veranderen?

 

Als uw sollicitatie eenmaal is verzonden kunt u niets meer aan die sollicitatie veranderen. Maar als u iets heeft vergeten of iets wilt toevoegen, kunt u wel een opvolgend bericht sturen. Klik op de link ´Mijn Vacatures´ op uw Mijn Account pagina en voeg een bericht toe aan uw oorspronkelijk bericht.

 

Hoe stuur ik een opvolgend bericht?

 

Als u nog een vraag heeft over een vacature of als u iets vergeten heeft in uw sollicitatie, kunt u nog een bericht sturen.  Dit door uw ´Mijn account´ pagina te bezoeken, waarop u uw verzonden berichten kunt zien en kunt reageren. U kunt hier klikken om uw ´Mijn Account´ pagina te bezoeken.

 

Hoe solliciteer ik op vacatures in meerdere categorieën?

 

Als u meer dan één service aanbiedt, kunt u gewoon in meerdere categorieën solliciteren. Het enige wat u hoeft te doen is er zeker van te zijn dat u het juiste profiel heeft aangemaakt in iedere categorie. Om een profiel toe te voegen kunt u een van de volgende stappen proberen:

Klik op ´Mijn Account´ en ga vervolgens naar:

Uw Mijn Care.com startpagina, ga naar beneden en klik onder Mijn profiel op ´Voeg werkzaamheden toe´.  U komt nu op uw Mijn zorgverlener profiel, waar u uw huidige profielen kunt zien en waar u profielen kunt toevoegen. U kunt in zoveel categorieën een profiel aanmaken als u wilt! Of…

U gaat direct naar Mijn zorgverlener profiel, door op de link aan de linker kant van de pagina te klikken. Hier kunt u uw huidige profielen zien en toevoegen door op de link ´Voeg werkzaamheden toe´ te klikken.

 

 

Waarom kan ik niet op deze vacature solliciteren?

 

Er zijn drie dingen waarop u moet letten als u problemen heeft met solliciteren naar een specifieke vacature:

 1. U moet een geregistreerd lid zijn van Care.com NL.
 2. U moet met uw account ingelogd zijn! Controleer in de rechter bovenhoek, als er alleen uw naam staat wil dat niet per definitie zeggen dat u ingelogd bent. Als u ingelogd bent, is de optie `Uitloggen´ te zien.
 3. U moet ook de profielen in iedere individuele categorie scheiden, om in een specifieke categorie voor een vacature te solliciteren. Bijvoorbeeld; u heeft een profiel voor kinderverzorging om op vacatures in kinderverzorging te reageren, maar u heeft ook een profiel voor dierenzorg nodig als u op een vacature in dierenzorg wilt reageren. Als u nog geen correct profiel heeftt aangemaakt, zullen wij u vragen er een aan te maken als u klikt op ´Direct reageren´. Of u kunt hier kliken voor instructies om meerdere profielen toe te voegen aan uw account.

Hoe weet ik of ik word overwogen voor een baan?

 

Net als bij iedere baan waarop u solliciteert, is het goed om in gedachten te houden dat u waarschijnlijk niet de enige kandidaat bent. Uw sollicitatie en uw profiel zouden ervoor moeten zorgen dat u erboven uit springt, accentueer specifieke ervaring en uw passie.

U kunt op meerdere vacatures reageren, focus op de meest recente vacatures om er zeker van te zijn dat u bij de eerste hoort. Snel reageren is een goede indicator om te zien hoe geïnteresseerd u bent. Als men veel reacties heeft ontvangen, zullen deze worden beoordeeld en diegene die het beste passen worden benaderd.

Alle communicatie op Care.com verloopt via een berichten systeem, dat hetzelfde werkt als emailen. Houd in gedachten dat deze privé berichten persoonlijke informatie kunnen bevatten.

 

Wanneer kan ik een reactie op mijn sollicitatie verwachten?

 

Voor sollicitaties is er nooit een precieze tijdlijn. De meeste families nemen wat tijd om de lijsten met sollicitanten door te nemen, voordat ze beslissen met wie zij contact opnemen. Als men de juiste kandidaat heeft gevonden, zal er via de berichtgeving van Care.com contact op worden genomen. U kunt uw berichten bekijken onder ´Berichten´ op uw persoonlijke Care.com profiel pagina. Er zal ook een bericht worden verzonden naar uw privé email adres, zodat u weet wanneer u een reactie heeft.

Houd terwijl u wacht op een reactie, de lijst met nieuwe vacatures in uw omgeving in de gaten, aangezien deze vaak veranderen.

 

Wanneer zal Care.com nieuwe vacatures plaatsen?

 

Over het algemeen plaatst Care.com geen vacatures. Families die hulp nodig hebben creëren en plaatsen nieuwe vacatures.  Dit betekent dat er dus vaak nieuwe vacatures bij komen! Houd daarom dus ook uw email in de gaten voor het nieuwe aanbod van vacatures in uw omgeving. Hierdoor staat u altijd bovenaan en kunt u direct uw sollicitatie sturen.

 

Hoe deel ik mijn documenten met een familie waar ik graag voor zou willen werken?

 

Uw documenten en certificaten zijn privé, dus u moet iedere keer toestemming geven als een familie deze zou willen zien. Als u solliciteert kunt u toestemming geven door het vakje op de sollicitatie pagina aan te vinken. Hierdoor stuurt u een aparte mail naast uw sollicitatie, die toestemming geeft om uw documenten in te zien. Als u geen toestemming heeft gegeven om uw documenten in te zien, kan een familie naar uw profiel gaan en een verzoek voor uw documenten versturen. U ontvangt een email waarna u kunt beslissen om toestemming te geven, waardoor de familie 5 dagen toegang krijgt tot uw documenten. Hierna zal de toegang automatisch worden stopgezet, waarna een familie een nieuw verzoek kan sturen als ze uw documenten nog nodig hebben. U kunt ook te allen tijde de toegang tot uw docutmenten stop zetten. Hiervoor gaat u naar ´Mijn Documenten´ aan de linkerkant van uw Care.com account.

 

 

UW ACCOUNT BEHEREN 

 

 

Hoe werk ik in mijn persoonlijk account informatie bij? (Adres, email, telefoonnummer,etc.)

 

Uw account informatie is uw persoonlijke informatie: uw wettelijke naam, postcode, email, telefoonnummer, etc. U bent genoodzaakt deze informatie up-to-date te houden. Als u uw account moet bijwerken of vernieuwen, om welke reden dan ook, kunt u naar de pagina ´Gegevens en Instellingen´gaan. Aan de rechter boven kant, staat de titel ´Algemene Informatie´, met daarbij een link ´Bewerken´. Als u hierop klikt, kunt u de informatie vernieuwen en uw veranderingen opslaan. Houd er rekening mee dat het 24 uur kan duren voordat veranderingen in jouw persoonlijke gevens worden goedgekeurd. Als u meer hulp nodig heeft met het updaten van persoonlijke informatie, kunt u een email sturen naar infoNL@care.com voor gedetailleerde instructies.

 

Zien mensen mijn persoonlijke informatie?

 

Over het algemeen is de enige persoonlijke informatie die zichtbaar is op Care.com, uw voornaam, eerste letter van uw achternaam, de plaats en postcode waar u woont, uw geslacht en uw leeftijd. Als u ervoor gekozen heeft om uw telefoonnummer met potentiële werkgevers te delen, dan is dit ook zichtbaar op uw profiel. Wellicht delen wij u ook wanneer u verbindingen heeft gemaakt met Care.com doormiddel van Facebook.  Bezoek onze Privacy Policy voor de complete informatie over informatie verzamelen, gebruiken en delen.

U kunt ook naar uw algemene gevens gaan om te zien welke mogelijkheden u heeft, om het delen van uw Persoonlijke Gegevens en Voorkeuren te beperken.

Wees er ook van bewust dat persoonlijke informatie die u deelt in uw profilel of andere berichten die u achter laat op de site, zichtbaar zijn voor bezoekers en leden. Dus als u persoonlijke informatie deelt in de communicatie met andere leden, dan is dit voor hen zichtbaar. Daarom bevelen wij aan discreet om te gaan met het delen van informantie met anderen.

 

Zullen mijn documenten of certificaten zichtbaar zijn op de site?

 

Nee, uw documenten en certificaten zullen niet openlijk zichtbaar zijn op de site. Alleen een lijst van uw documenten en certificaten die u heeft opgegeven zullen zichtbaar zijn op onze site. Als een familie die u graag wil aannemen, uw documenten wil inzien, dan zult u een verzoek voor toestemming voor het inzien van uw documenten ontvangen.Waarna u ervoor kunt kiezen toestemming te geven, dit iedere keer als u een verzoek ontvangt. Als u toestemming voor inzage van uw documenten geeft dan kan de familie deze gedurende vijf dagen inzien.

 

 

Hoe verwijder ik documenten of certificaten van mijn account?

 

U kunt de documenten en certificaten die u erop heeft gezet altijd verwijderen. U kunt uw documenten en certificaten beheren door naar Mijn documenten te gaan, aan de linker kant van uw Care.com account. Hier kunt u uw documenten en certificaten toevoegen, verwijderen en vernieuwen. U kunt hier ook de families beheren die toegang hebben tot uw documenten.

 

Hoe meld ik me af voor emails?

 

Wij doen ons best u alleen emails te sturen die nuttig zijn, maar als u enkele (of alle) promotionele emails van ons niet meer wilt ontvangen, dan kunt u dat hier aanpassen. Hierdoor komt u op de Persoonlijke Gegevens en Instellingen omgeving van uw care.com account. Waar u specifiek kunt aangeven welke promotionele emails u wel en liever niet ontvangt.U kunt u ook afmelden door de link te gebruiken, links onderaan iedere promotionele email die u ontvangt.

Houd u er rekening mee dat zelfs als u zich afgemeld heeft voor marketing emails, u waarschijnlijk wel nog administratieve emails krijgt met betrekking op Care.com. Bijvoorbeeld opmerkingen, of vernieuwingen ten aanzien van de Privacy Policy.

 

Hoe verwijder ik een van mijn zorgprofielen?

 

Individuele profielen (o.a. Kinderverzorging, Dierenzorg) kunnen momenteel niet worden verwijderd of op non-actief worden gezet. Zolang een profiel nog niet goedgekeurd is, is het niet zichtbaar of actief op de site. Als u de status van uw profiel wilt veranderen zodat het niet langer zichtbaar is in de zoek resultaten, stuur dan een email naar infoNL@care.com met gedetailleerde informatie over uw gewenste veranderingen.

 

Hoe sluit ik mijn account?

 

Om uw Care.com account geheel te sluiten, stuurt u gewoon een email naar infoNL@care.com met de details over uw verzoek om het account te sluiten. Het Care team zal uw account sluiten en u een bevestiging per email sturen.

 

PROFIELEN EN GOEDKEURING

 

 

Waarom is mijn account niet goedgekeurd?

 

Als u een email heeft ontvangen die aangeeft dat uw profiel niet is goedgekeurd, komt dat meestal doordat uw persoonlijke informatie niet compleet of onjuist is. Zorg ervoor dat u de email, met de meest voorkomende oorzaken voor de afkeuring specifiek  in uw algemene informatie, zorgvuldig leest. Ga naar uw Persoonlijke Gevens en Instellingen en controleer nogmaals of alle informatie juist is. Sla het daarna nogmaals op door op de knop onderaan de pagina te klikken. U kunt ook hier klikken om direct naar uw Persoonlijke gevens en Instellingen te gaan.

Zorg ervoor dat u het volgende heeft opgeslagen:

 1. Uw complete voor- en achternaam
 2. Uw permanente woonplaats en postcode
 3. Een geldig email adres en telefoonnummer

Het kan ook zijn dat uw account wellicht afgekeurd is, omdat wij hebben vastgesteld dat u niet aan de voorwaarden voldoet om op Care.com deel te nemen. Wij behouden ons tevens ook het recht om uw account af te keuren om welke reden of geen reden, met of zonder kennisgeving. Verder hebben wij geen enkele verplichting om u op de hoogte te brengen van de reden voor het afkeuren van uw account.

 

 

Waarom is mijn profiel niet goedgekeurd?

 

Als onderdeel van de betrokkenheid bij de inschrijving van verzorgers, zullen wij u helpen ervoor te zorgen dat uw profiel uitblinkt. Ons team controleert zorgvuldig een verzorgers profiel voordat het wordt goedgekeurd en wordt daarna in een lokale lijst opgenomen. U ontvangt van ons een email wanneer uw profiel niet goedgekeurd is met de meest voorkomende reden voor het afkeuren van een bepaald deel van uw profiel.

De volgende lijst bevat de meest voorkomende redenen waarom een profiel waarschijnlijk niet is goedgekeurd:

 • Telefoonnummers, email adressen, achternamen en namen van kinderen dient u niet te vermelden in uw profiel beschrijving. Berichten zijn zichtbaar voor iedereen en wij willen uw persoonlijke informatie bewaren voor privé communicatie.
 • Geen specifieke locaties of adressen kunnen worden opgenomen in uw profiel beschrijving.
 • GELIEVE NIET ALLES IN HOOFDLETTERS TE SCHRIJVEN! Dit voelt aan alsof er naar ons wordt geschreeuwd.
 • Voeg minstens drie of vier complete zinnen toe zodat uw profiel duidelijk is en door een breed publiek wordt begrepen. Probeer afkortingen te voorkomen en als u veel inhoud wilt toevoegen, maak dan gebruik van alinea´s zodat het makkelijker te lezen is.
 • Controleer uw spelling en grammatica. Gebruik de spellingscontrole van uw browser voor hulp.
 • Zorg ervoor dat u in de juiste categorie berichten plaatst, zodat uw kinderverzorgingsprofiel verwijst naar ervaring met kinderverzorging en dit zelfde geldt voor dierenverzorging, ouderenzorg, etc.
 • Wees er zeker van dat u het juiste account heeft geselecteerd. Bijvoorbeeld: individuele verzorgers die op zoek zijn naar een baan zouden geen vacature plaatsen als een familie account wordt gebruikt, aangezien deze service bedoeld is voor degene die op zoek zijn naar een verzorger.
 • Gebruik geen opsommings tekens. Volledige zinnen hebben de voorkeur.

Gelieve niet uw CV te knippen en te plakken. Wij willen graag uw stem tot uitdrukking laten komen in uw profiel, dus voel u vrij om over uw ervaring te praten in plaats van die op te sommen. Wij raden u ook aan uw CV mee te nemen als u degene ontmoet waar u mee zult werken.

 

Waarom is mijn foto niet goedgekeurd?

 

Gerbuik de lijst hieronder om er zeker van te zijn dat uw foto voldoet aan de voorwaarden Als u een foto heeft gevonden die aan de voorwaarden voldoet, kunt u die opnieuw opslaan door hier te klikken.

 • U als verzorgende moet zichtbaar zijn op de foto.
 • De stand van de foto moet er correct worden opgezet.
 • Zorg er voor dat u als verzorgende niet wordt verward met iemand anders op de foto.
 • Uw gezicht moet vrij zijn en gericht naar de camera toe.
 • Geen zonnenbrillen, hoeden, haar of iets anders dat uw gezicht belemmerd.
 • Geen foto´s die te wazig of te vaag zijn.
 • Geen groepsfoto´s of uitgesneden uit een groep.
 • Geen foto´s met iets ongepasts op de achtergrond (geen alcoholische dranken).
 • De foto mag geen contactinformatie bevatten.
 • Iedereen op de foto moet volledig gekleed zijn, ook de kinderen.
 • Foto´s kunnen niet autersrechtelijk worden beschermd.

 

Waarom is mijn document of certificaat niet goedgekeurd?

 

Gebruik de lijst hieronder om er zeker van te zijn dat uw documenten en certificaten voldoen aan de voorwaarden.

 • De stand van uw document moet er correct op worden gezet.
 • Het type of soort document moet corresponderen met het document dat u er op wilt zetten.
 • Geen documenten die te wazig of te vaag zijn om te kunnen lezen. Het document moet leesbaar zijn.
 • Het document of certificaat moet geldig zijn.

 

Hoe werk ik mijn profiel informatie bij?

 

U kunt altijd uw profiel bijwerken en vernieuwen, dit door naar: ´Mijn Zorgverleners Profiel´ te gaan. Aan de rechterkant van pagina vindt u de link ´bijwerken´, gelinkt aan ieder bestaand profiel. Van hieruit kunt u al uw profielen vinden en hoe deze worden vermeld in de zoekresultaten. U kunt meerdere profielen aan uw account toevoegen!

 

Hoe werk ik mijn account informatie bij?

 

Uw account informatie weergeeft uw persoonlijke informatie: uw wettelijke naam, adres, email, wachtwoord, etc. U bent genoodzaakt deze informatie up-to-date te houden. Als u uw account moet bijwerken of vernieuwen, om welke reden dan ook, kunt u naar de pagina ´Gegevens en Instellingen´gaan. Aan de rechter boven kant, staat de titel ´Algemene Informatie´, daarbij een link ´Bewerken´. Als u hier op klikt, kunt u de informatie vernieuwen en uw veranderingen opslaan. Houd er rekening mee dat het 24 uur kan duren voordat veranderingen in uw persoonlijke gevens worden goedgekeurd. Als u meer hulp nodig heeft voor het updaten van persoonlijke informatie, kunt u een email sturen naar infoNL@care.com voor gedetailleerde instructies.

 

Hoe voeg ik een foto toe aan mijn account?

 

U kunt een foto aan uw account toevoegen door met uw account in te loggen en vervolgens op de foto box te klikken aan de linkerkant van de pagina, onder waar staat ´Hi naam´. Klik op ´Selecteer bestand van computer´, selecteer de gewenste foto uit uw documenten en klik op ´foto uploaden´ om de foto op te slaan. Als de foto die u geselecteerd heeft op het scherm verschijnt, gebruik vervolgens de functie om nauwkeurig te beslissen hoe de foto op uw profiel zal worden weergegeven. Nadat u de foto heeft opgeslagen, zal deze worden gecontroleerd om ervoor te zorgen dat uw foto het beste van u laat zien. Als uw foto is goedgekeurd, zal deze openlijk zichtbaar zijn op de webstite van Care.com als onderdeel van uw profiel.

 

Hoe voeg ik documenten of certificaten toe aan mijn account?

 

U kunt documenten toevoegen zoals; uw CV, certificaten en paspoort aan uw account. Al u ingelogd bent op uw account, klikt u op ´Mijn Documenten´ aan de linkerkant van de pagina, op de startpagina van uw Care.com account. Als u op de pagina´Mijn Documenten´ bent, klikt u op ´Nieuwe documenten Toevoegen´. Klik op het keuzemenu om het type bestand te selecteren dat u graag wilt toevoegen en selecteer dan het gewenste document. Als u een keuze heeft gemaakt, zorg er dan voor dat u op de oranje knop ´Uploaden´ klikt onderaan de pagina. Voordat u de pagina sluit of verandert. U kunt PDF, JPG, GIF en PNG bestanden toevoegen tot een maximum van 4MB.

 

Hoe kan ik een ander zorgverlenersprofiel toevoegen?

 

U kunt altijd een zorgverlenersprofiel aan uw account toevoegen vanuit uw Mijn Care.com startpagina. Aan de rechterkant van uw pagina vindt u de link ´Voeg diensten toe´. Door hierop te klikken gaat u naar ´Mijn zorgvelenersprofiel´. Waar u uw huidige diensten kunt zien en door middel van ´voeg diensten toe´ kunt u andere categorieën toevoegen. Als u de gewenste dienst heeft geselecteerd, klik dan op begin.

 

Gratis aanmelden & een profiel aanmaken
Snel & eenvoudig solliciteren
Vacatures in jouw buurt vinden
Nu banen vinden

 

Ik heb een baan! Hoe verberg of laat ik mijn profiel zien?

 

Gefeliciteerd! Individuele profielen (kinderverzorging, dierenzorg, etc.) kunnen momenteel niet verwijderd of op non actief worden gezet. Als u profiel niet is goedgekeurd, zal deze niet zichtbaar of actief zijn op de site. Maar als uw profiel  al wel is goedgekeurd, zal het altijd zichtbaar zijn op de site. De enige manier om uw profiel permanent te verwijderen uit de lijst met zoekresultaten, is door uw account op te zggen.

 

GEBRUIK VAN DE SITE

 

 

Hoe reset ik mijn wachtwoord?

 

Als u uw wachtwoord heeft vergeten, klik op deze link en vul uw informatie in, zodat wij u een email met de instructies voor het resetten van uw wachtwoord kunnen sturen.

 

Het systeem herkent mijn wachtwoord niet, hoe log ik nu in?

 

Als u een account heeft aangemaakt door het gebruik van een Facebook verbinding, dan moet u inloggen door gebruik te maken van deze Facebook connectie om toegang te krijgen tot uw account. Als u naar de inlog pagina gaat, klik op de link ´Inloggen met Facebook´ aan de rechterkant van de pagina.

 

Ik heb een email ontvangen met de vraag voor informatie over mijn referenties, waarom willen jullie mijn referenties benaderen?

 

Referenties zullen alleen benaderd worden als dit gevraagd wordt door een mogelijke werkgever. Wij bieden de mogelijkheid voor families aan om de referenties op te vragen van twee zorgaanbieders waar men interesse in heeft. Als er een verzoek voor referenties van een familie is ontvangen, zal ons team u benaderen met de vraag voor contact informatie van twee van uw referenties. Vervolgens zullen wij uw referenties benaderen en een aantal algemene vragen stellen, met de nadruk op uw ervaring en vaardigheden als een verzorger. Het behoort tot de mogelijkheid voor hun om hun mening te delen en u aan te bevelen. Als het gesprek voldaan is, zullen wij een verslag maken dat het gesprek samenvat. Dit zal naar de familie worden gestuurd die dit heeft aangevraagd.

 

Hoe werk ik mijn beschikbaarheid bij?

 

Uw beschikbaarheid geeft de families een idee of dit overeenkomt met behoefte voor een zorgverlener. Wij bevelen het aan om uw beschikbaarheid regelmatig te controleren en bij te werken.  Wellicht bewerkt u uw beschikbaarheid bij als u uw profiel bijwerkt. Klik hier voor instructies om uw profiel bij te werken.

 

Hoe benader ik andere zorgverleners?

 

Als u momenteel al een zorgvelenersprofiel heeft en in de lijst van zorgveleners staat, geeft u dat niet direct toegang om andere zorgverleners te benaderen. Om anderen te contacteren, dient u eerst uit teloggen met uw account en een tweede acount als een zorgzoekende aan te maken. U bent welkom om beide accounts te beheren, u heeft hier alleen een ander email adres voor nodig.

 

Hoe kan ik mijn bezogdheid melden bij Care.com?

 

Om een lid of uw bezorgdheid te melden bij Care.com kunt een email sturen aan het veiligheidsteam van nl.care.com via infoNL@Care.com. Vermeld hierbij de details van uw bezorgdheid. Houd er rekening mee dat het melden van een lid, privé communicatie is tussen u en het veiligheid team van Care.com. Het bericht wordt te allen tijde vertrouwelijk opgenomen.