Iemand aannemen in 5 Stappen

Klaar om een zorgverlener te vinden? Een verzorger vinden en aannemen hoeft niet moeilijk te zijn. Gebruik ons eenvoudige 5 Stappen Plan met handige tips – van het plaatsen van een vacature tot sollicitatiegesprekken en referentie checks.

 

 

Stap 1:  Plaats een vacature – het is gratis!

Een vacature plaatsen geeft u de meeste kans om verzorgers voor u te laten vinden. Door een vacature te schrijven en de voorwaarden aan een verzorger toe te voegen wordt het duidelijker naar wat voor een persoon u zoekt en het hoe, wat en waar van de vacature. En hadden we al gezegd dat het gratis is om een vacature te plaatsen?

 

 

Stap 2: Verklein uw zoektocht en filter uw kandidaten door Care.com’s uitgebreide profielen

Verzorgers op Care.com kunnen een uitgebreid profiel aanmaken met een uitgebreide beschrijving van de werkervaring, opleiding, beschikbaarheid en kwalificaties. Bekijk de profielen, vraag toegang tot documenten aan om verzorgers te identificeren en te selecteren die het beste aan uw eisen voldoen.

 

 

Stap 3: Verklein uw zoektocht

Zeg nee tegen potentiële rotte appels en ja tegen de crème de la crème. Gebruik onze tools om zeker te zijn van de beste kandidaten.

 

  • Online controles & nacheck bij derden – Doe uw eigen individuele onderzoek naar kandidaten om uw zoektocht te verfijnen. Zoek op het internet naar hun namen om te zien of er nieuwsartikelen bestaan. Contacteer uw lokale kinderraad’s service team om publieke lijsten of informatie te ontvangen waar misschien details en de werkgeschiedenis van uw kandidaten in staat. U kunt diegene ook op Facebook, LinkedIn, Twitter en andere sociale netwerken opzoeken.

 

  • Veilige Berichten Systeem – Upgrade naar een premium lidmaatschap en stuur al uw eerste berichten via Care.com in plaats van uw persoonlijke e-mail te gebruiken. Op die manier deelt u alleen uw contactinformatie wanneer u zich daar goed bij voelt.

 

 

Stap 4: Interview top kandidaten

Alleen u weet wanneer de match goed aanvoelt. Neem uw tijd om uw kandidaten te leren kennen en beslis of zij een goede en veilige match zijn voor uw familie. Vertrouw op uw instinct.

 

  • Telefonische sollicitatie– Houd telefonische sollicitaties met uw kandidatenDit zal u een beter idee geven of de zorgverlener iemand is die u graag wilt ontmoeten.

 

  • Diepgaande persoonlijke sollicitatie– Houd na een telefonische sollicitatie, een een-op-een interview met de overgebleven kandidaten. Dit zal u helpen om te beslissen hoe goed elke persoon bij uw familie zal passen. Organiseer een eerste sollicitatie op een neutrale plaats, bijvoorbeeld in een lunchroom in de stad. Let er op om uw kandidaten te vragen om een kopie van hun VOG mee te nemen naar het interview en wees niet bang om pittige vragen te stellen.

 

 

Stap 5: Kies uw top kandidaat met behulp van referentie checks

Denkt u dat u de juiste heeft gevonden? Voordat u iemand gaat aannemen, neem de tijd om naar informatie te zoeken die niet zou opduiken tijdens een telefoon screening of diepgaand sollicitiatiegesprek. Neem contact op met vorige werkgevers om meer te weten te komen over de werkervaring van de kanditaat. Of u gebruikt Care.com’s referentie check service en laat ons een  referentie gesprek voor u uitvoeren. Onthoud, vaak komen er meer dingen uit een telefoongesprek naar boven dan uit een geschreven referentie. U moet een premium lid zijn om deze service aan te vragen en er zijn extra kosten aan verbonden. De investering is het waard voor de gemoedsrust.