Kinderclub

Een kinderclub is een plek waar kinderen van de leeftijd vier tot en met twaalf jaar kunnen spelen. Kinderen kunnen hier naar toe als de ouders overdag nog aan het werken zijn. Op die manier kunnen ze toch nog een leuke tijd doorbrengen met andere leeftijdsgenoten. Er is altijd minstens één begeleider in de buurt om op de kinderen te passen.

Wat doen kinderen in de Kinderclub?

Kinderen kunnen in de kinderclub verschillende activiteiten doen. Zoals bijvoorbeeld, verven, voetballen, knutselen, een poppenspel spelen en ga zo maar door. Op een kinderclub zijn alle kinderen van ongeveer dezelfde leeftijd. Ze kunnen hier dus ook nieuwe vriendjes zoeken. Er zijn kinderclubs open van half negen tot half zeven, maar dit kan per kinderclub en per dag verschillen.

Nanny

Als u pas laat klaar bent met werken is het misschien voor u makkelijker om een nanny in te huren. Een nanny kan uw kinderen van school halen en op de kinderen passen tot dat u thuis bent. U kunt met een nanny ook afspraken maken of ze nog wat andere taken wilt doen. Denk hierbij aan koken, het huishouden en nog andere huishoudelijke taken.  Zo hoeft u zelf na een lange en zware dag op kantoor deze taken niet meer uit te voeren en kunt u uw tijd besteden aan uw kinderen. U kunt op nl.care.com zoeken naar een nanny bij u in de buurt. Inschrijven en zoeken is volledig gratis.