Mantelzorg

Ben u ook hard op zoek naar zorg? Vaak wordt er in Nederland gebruik gemaakt van het zogehete mantelzorg. Mantelzorg is zorg waarbij vrienden en familieleden onbetaalde zorg bieden aan degene die het nodig hebben zoals gehandicapten, zieken en ouderen. Helaas is het niet altijd mogelijk om gebruik te maken van mantelzorg vanwege drukte. Mantelzorg vereist veel tijd voor de familieleden die zelf ook moeten werken en eventueel kinderen hebben. Soms wordt er dan voor gekozen om degene in een verzorgshuis te plaatsen, maar er is ook een andere oplossing!

 

Ouderenverzorger inhuren

Het is namelijk ook mogelijk om een ouderenverzorger in te huren. Zij kunnen je verzorgen, een gezellig gesprek aangaan. Ze kunnen je mee nemen wandelen in een bos of door het centrum van jouw woonplaats. Ze kunnen spelletjes met je spelen en vul zelf maar nog meer in. Overal waar jij zin in hebt!

 

Ouderenverzorger vinden in jouw buurt

Op Care.com kun je eenvoudig verschillende ouderenverzorgers vinden bij jou in de buurt. Vaak hebben zij al enige ervaring hoe ze je het beste kunnen helpen verzorgen. Zij helpen je graag om jou zien op te leven. Op Care.com/ouderverzorger kun je een aantal profielen zien die hulp aanbieden. Daarbij staat ervaring vermeld met een beschrijving waarom ze dit zo graag doen.

 

Registreer je

Je kunt heel eenvoudig een account op Care.com aanmaken door te gaan naar de link: registreer. Vervolgens vind je ‘zorg vinden’ aan. Vul uw gegevens in en u zult een mail ontvangen in je inbox van je emailadres om het account te bevestigen. Hopelijk kunt u op deze manier een waardige ouderenverzorger vinden die uw huidige mantelzorg kan ondersteunen.

 

Het is natuurlijk ook mogelijk om de huidige mantelverzorger, of iemand anders, een account aan te laten maken voor jou. Niet iedereen is overigens even handig met computers. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een mailtje te sturen naar infonl@care.com.