Multitasken

Multitasken

Wanneer u snel kunt schakelen tussen verschillende activiteiten of meerdere taken tegelijkertijd kunt uitvoeren kunt u zich een multitasker noemen. Dit is als ouder eigenlijk een onmisbare eigenschap, ook als verzorger helpt het u bij het uitvoeren van uw werk. Wanneer u iemand zoekt die makkelijk schakelt tussen taken en toch de focus behoud kunt u op zoek naar een multitasker.

De beste multitasker

Moeders staan erom bekend goed te zijn in multitasken. Naast een eventuele baan dragen ze meestal ook zorg voor het huishouden en de kinderen. Eten koken, ondertussen de kinderen uit elkaar houden en ook telefoneren met papa tegelijkertijd. Het leven van een multitasker is veeleisend en vergt veel aandacht. Als u eens even weg wil van dat drukke leven kunt u natuurlijk altijd een oppas inhuren. Zo kunt u genieten van een rutig diner of een bioscoop bezoeken.

Altijd gefocussed

Een hoop mensen die actief zijn in de kinderopvang of als huishoudelijke hulp zijn goed in multitasken. Ze kunnen aandacht verdelen over meedere dingen, bijvoorbeeld eten koken en tegelijkertijd op de kinderen letten of de was doen. Om voor u de best passende zorg oplossing te vinden is het belangrijk precies te weten wat u van iemand verwacht. Zo weet u exact wat voor een eigenschappen iemand moet hebben. Het kan dus een multitasker zijn maar ook een all rounder. Als u een multitasker inhuurt bent u er zeker van dat de aandacht altijd op de juiste plek is.

Tips voor multitaskers

Multitasken is een eigenschap welke in een hoop vacatures in de beschrijving terugkomt. Wanneer u denkt dat u over die eigenschap beschikt kunt u hier dankbaar gebruik van maken.  Geef aan hoe u uw multitask eigenschappen benut en welke voordelen er mee verbonden zijn.

Op nl.care.com kunt u op zoek naar de juiste multitasker. Of het nou iemand is voor in het huishouden of als iemand die een avondje op de kinderen past. Op het platform ontmoeten werkgevers en personen die op zoek zijn naar een baan elkaar dagelijks.

Wilt u meer lezen in deze categorie? Bekijk dan ook: