Tuinman

Tuinman (of tuinvrouw, als het om een vrouw gaat) is een volwaardig beroep. In plaats van het woord tuinman wordt soms ook wel het woord hortulanus gebruikt. Een tuinman verzorgt en onderhoudt tuinen. In tegenstelling tot een hovenier legt een tuinman geen tuinen aan en ontwerpt deze ook niet.

Een geschikte tuinman vinden

Als je een tuinman op Care.com wilt vinden, doe dat dan als volgt: plaats direct gratis en zonder verplichtingen een vacature in de categorie ‘huishoudelijke hulp’. Zet in de vacature alle belangrijke dingen: welke werkzaamheden moet de tuinman voor jou verrichten (bijvoorbeeld tuinonderhoud, tuinverzorging, grasmaaien etc.) op welke tijden moet de tuinman voor jou komen werken, moet de tuinman regelmatig of alleen maar eenmalig komen, welk loon wil je de tuinman bieden etc. In het beste geval krijg je binnen de kortste tijd de eerste sollicitaties van tuinmannen bij jou in de buurt. Daarnaast stellen wij jou per e-mail een aantal geschikte tuinmannen voor. Verder kunt u ook in onze databank kijken, of daar tuinmannen uit jouw regio tussenzitten die overeenkomen met uw voorstellingen. Vul gewoon jouw postcode in en struin door de verschillende profielen.

Tuinman werk bij Care.com

Ook als je tuinwerk wilt vinden, meld je zonder enige kosten bij Care.com aan en stel je een individueel en gedetailleerd profiel op als tuinhulp, bijvoorbeeld Amsterdam tuinhulp. Zet er precies in, welke werkzaamheden je als Rotterdam tuinhulp wilt uitoefenen. De taken van tuinmannen in Den Haag of in Utrecht tuinmannen zijn in twee grote groepen verdeeld: werken met planten en werken met bouw- en tuinmaterialen.

Kijk ook, of er in uw omgeving interessante banen voor tuinmannen zijn, bijvoorbeeld in Haarlem tuinhulp, in Groningen tuinhulp of in Almere tuinhulp. Als dat het geval is, solliciteer! Je vindt werk door heel Nederland, zowel in grote als in kleine steden: dus ook in Apeldoorn vindt u tuinhulp en  in Zwolle of in Hilversum tuinhulp.

Op Tendea.be vind je ook verzorging voor uw tuin in België. Passende tuinmannen kunnen heel eenvoudig in bijvoorbeeld Antwerpen tuinhulp of in Gent tuinhulp, maar ook in Brugge tuinhulp gevonden worden.

 

 

Wil je meer lezen in deze categorie? Bekijk dan ook: