Verhuisbedrijf

Verhuisbedrijf

Een verhuisbedrijf is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het helpen van bedrijven en particulieren met het verhuizen van hun eigendommen of huishouden. In de meeste gevallen worden hiervoor bussen of vrachtwagens gebruikt. Verhuisbedrijven hebben grotendeels mannen in dienst, daar zij beter in staat zijn zware materialen te tillen.

Diensten van een verhuisbedrijf

Verhuisbedrijven zijn ook gespecialiseerd in het verpakken en verplaatsen van breekbare spullen. Tijdens de verhuizing zullen zij op professionele wijze breekbare voorwerpen zoals televisies en lampen voor u verpakken zodat deze veilig vervoerd kunnen worden. Deze worden vaak in doeken gewikkeld zodat ze niet beschadigd kunnen raken. Verhuisbedrijven bieden uiteenlopende diensten aan zoals bijvoorbeeld hulp bij het inpakken, schoonmaak van bepaalde ondergronden, demonteren van bijvoorbeeld kasten en bedden, vervoer en aanleveren van verhuisdozen. Daarnaast hebben verhuisbedrijven vaak samenwerkingen met schilders, timmermannen en interieurverzorgers zodat u uw oude of nieuwe huis zo mooi en schoon mogelijk kunt achterlaten/betreden.

Speciale diensten

Verhuisbedrijven zijn ook vaak in het bezit van verhuisliften wanneer grote voorwerpen niet via het trappenhuis verplaatst kunnen worden. Deze installaties kunnen voor bepaalde periodes, hoogtes en afstanden worden gehuurd. Een verhuisbedrijf zal beoordelen wat u precies nodigt heeft voor uw verhuizing en zal u advies geven over de manieren van inpakken, opruimen en het bepalen van de hoeveelheid benodigde hulp. Hiervan zal een offerte worden opgesteld waar u eventueel nog aanpassingen op kunt maken afhankelijk van de grootte van de klus.

 

Wilt u meer lezen in deze categorie? Bekijk dan ook: