Vind een eerste klas oppas baan op Care.com

De juiste familie vinden om voor te werken kan een uitdaging zijn. Waar kunt u het beste beginnen? Sharon Blank, Ledenservice  vertegenwoordiger voor Care.com, geeft advies aan alle soorten kinderverzorgers; oppassers, nanny´s, gastouders en au pairs, over hoe Care.com te gebruiken om de beste match te vinden.

 

Uw profiel

Uw Care.com profiel is vergelijkbaar met uw CV. U zult dezelfde hoeveelheid tijd moeten besteden aan het invullen van uw profiel als aan het samenstellen van uw CV. Zorg ervoor dat u de voorgaande banen en opleidingen voldoende gedetailleerd beschrijft.

 

Als algemene regel geldt, dat het belangrijk is om eerlijk te zijn. Weergeef een duidelijk beeld van de situatie over het soort werk in de kinderopvang dat u zoekt. Bijvoorbeeld als u geen luiers wilt verschonen, geef dan aan dat u liever voor reeds zindelijke kinderen zorgt.

 

Dezelfde regels gelden voor uw ervaring en beschikbaarheid, vooral als er taken en tijden zijn waarin u niet flexibel bent. U moet duidelijk zijn, bijvoorbeeld als het uw eerste keer is als kinderverzorger die voorheen alleen nog voor jongere broertjes en zusjes heeft gezorgd. Ook als u een hobby heeft, dat laat zien dat u inzet toont, maar inhoudt dat u iedere zaterdagochtend in een team speelt, is het zeer raadzaam om dit duidelijk is in uw beschikbaarheidsschema .

 

Voor meer advies over hoe u het beste uzelf en uw diensten kunt promoten, neem eens een kijkje bij onze tips.

 

Hulpmiddelen

Care.com biedt een aantal handige hulpmiddelen die helpen bij het zoeken naar een baan.

 

  • Nieuwe vacature notificaties en emails. Onze email inboxen worden constant gebombardeerd met berichten en zo kan het soms voorkomen dat u belangrijke berichten over het hoofd ziet. Dus als u op zoek bent naar een baan, is het belangrijk ervoor te zorgen dat u alle nieuwe vacature notificaties van Care.com zorgvuldig leest. Deze emails vertellen u wanneer er een nieuwe vacature is geplaatst in uw omgeving. Lees deze regelmatig en solliciteer op degene waar u in geïntereseerd bent.

 

  • Postvak In. Houd uw email inbox up-to-date en reageer tijdig. Als u zich aanmeldt op Care.com, zorg er dan voor dat u alle emails omtrent vacatures zo snel mogelijk beantwoordt. Dit zal uw kansen vergroten op een potentiële baan.