Zorg en welzijn

Zorg en welzijn is belangrijk voor iedereen. Misschien wel het belangrijkste wat een mens kan hebben. Zorg is namelijk ook een basisbehoefte, dat wil zeggen dat je niet zonder zorg kan. Wanneer je niet voor jezelf kunt zorgen heb je toch iemand nodig die je verzorgt. Je voelt je dan gewaardeerd en je voelt je een mens, wat we verstaan onder welzijn.

 

Een prettig leven

Zonder zorg en welzijn heeft niemand een prettig leven. Dat willen we dus voorkomen. Op Care.com  kun je eenvoudig verzorgers zoeken bij jou in de buurt. Hierdoor is het ook eenvoudig om kennis te maken. We hopen op deze manier dat eenieder een geschikte verzorger kan vinden wanneer dit nodig is.

 

Betaalbare zorg

Zorg en welzijn wordt helaas steeds duurder. Het is hierdoor voor meer mensen steeds minder toegankelijk. Op Care.com kun je de profielen van zorgverleners zien met het uurtarief dat zij vragen. Dit uurtarief kan verschillen naar ervaring en opleiding. Hopelijk staat er voor u ook een goede match bij die ook betaalbaar is.

 

Eenvoudig inschrijven

Wanneer je een profiel hebt aangemaakt kun je zorg zoeken. Care.com heeft verschillende categorien, dit zijn: Kinderopvang, speciale zorg, ouderenzorg, huishoudelijke hulp en dierenzorg. Hopelijk kunnen we op deze manier een goede zorg en welzijn bieden voor iedereen.