Zorgt uw profielfoto voor moeilijkheden tijdens uw zoektocht naar een baan?

Tips om ervoor te zorgen dat u een fantastische foto heeft

 

Of uw foto nou was afgewezen door Care.com of u krijgt geen reacties op uw sollicitaties, dan is dat wellicht door een slechte foto. Hieronder staan suggesties welke foto´s u kunt uploaden.

 

De foto is belangrijk.

Families hebben het al gezegd: De profielfoto is een belangrijk deel van de sollicitatie. Als deel van het wervingsproces, kijken ze naar een foto waarmee ze zich kunnen verbinden, een die hen meteen een gevoel van uw persoonlijkheid laat zien. U moet de foto zien als uw eerste ´´online´´ indruk. U wilt dat uw foto niet vergeten wordt, voor alle goede redenen.

 

Kies een professionele foto.

Er is een duidelijk verschil tussen de soorten foto´s gevonden op een dating site, Facebook profiel en de foto´s die geschikt zijn voor een sollicitatie. Blijf uit de buurt van alles wat provocerend is of te veel huid laat zien. Denk goed na over de omgeving, men wil geen zelfgenomen foto terwijl u in uw slaapkamer of auto bent. Kies een foto waar u zich zeker bij voelt om aan uw baas te geven en op Linked in profiel te plaatsen. Vergeet niet, als ouders hun inbox controleren op sollicitaties, zijn ze op zoek naar iemand die ze kunnen vertrouwen met hun belangrijkste bezittingen; hun kinderen en hun huis. U wilt dat uw foto volwassenheid en vertrouwen uitstraalt.

 

Zorg ervoor dat de foto duidelijk is.

U zult verstelt staan van het aantal onscherpe foto´s die wij ontvangen. Of foto´s die duidelijk zijn genomen van een armlengte afstand. Vraag een vriend om een foto van u te maken, gebruik hierbij een camera met een goede resolutie en goede belichting. Zorg ervoor dat u zich op de camera richt en kijk in de lens. Draag geen zonnebril en verberg je gezicht op geen enkele manier. De foto moet contact maken met de ouders. Met het verbergen van uw gezicht lijkt het alsof u iets te verbergen heeft.

 

Geen foto´s met vrienden

U moet de enige persoon op de foto zijn, upload geen foto met u en een vriend. Dit verwart alleen maar de werkgever die ernaar kijkt. Als u een foto heeft waar u van houdt, maar waar een vriend op staat, probeer die er dan vanaf te knippen. Als dat niet lukt, neem dan gewoon een nieuwe foto.

 

Gebruik geen foto´s waarop kinderen staan afgebeeld

We snappen het. U bent op zoek naar een baan als kinderoppas, dus wat is er dan beter dan een foto van u, waarop u samen met kinderen staat afgebeeld? Helaas moet iedere foto met kinderen erop, met toestemming van de ouders zijn. Meestal kan een foto met u en kinderen niet worden geaccepteerd, omdat wij geen toestemming hebben van de familie om hun kinderen op de site te plaatsen. Als u een foto wilt gebruiken met de kinderen waarop u oppast, dan moet die familie contact opnemen met Care.com, zodat wij de toestemming krijgen van de familie. (Let op: als u een familie bent die is opzoek is naar hulp, een nanny of oppas, kunt u wel een foto van u en uw kinderen toevoegen, aangezien het uw eigen kinderen zijn).

 

Vermijd foto´s met uw huisdieren

We snappen dat een hond uw trouwste, beste vriend is. Maar net zoals u uw menselijke vrienden buiten wege moet laten van uw profiel foto, geldt dat ook voor dieren. Niet omdat wij niet van dieren houden, maar uw gezicht zou het middelpunt van de foto moeten zijn. Vergeet niet, mensen willen u aannemen, niet uw hond.

 

Gebruik geen gefotoshopte foto

Wij houden allemaal van foto´s met leuke randen en creatieve effecten. Maar op Care.com maakt een vreemde opmaak het moeilijk om u goed te zien. Gebruik geen foto die is afgesneden of bijgewerkt is. Geen achtergrond foto´s. Wij houden van het uitzicht in Italië, maar als u niet op de foto´s staat, kunnen wij die niet op de site toestaan.

Uiteindelijk, moet uw profielfoto gepast en professioneel zijn. Door een fantastische foto te hebben, hebben families geen reden om u ´´over te slaan´´ en zullen ze de tijd nemen om te lezen hoe goed u bent. Dus neem de tijd om een goede eerste indruk te maken door een profielfoto te gebruiken die het beste in u naar boven haalt.